Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Дейвидсън: Хонда може да спечели в Бахрейн

Дейвидсън: Хонда може да спечели в Бахрейн

40
0

Хонда има реален шанс за победа в първия кръг от шампионата, счита Антъни Дейвидсън. Пилотът постави рекорд в последния ден от тестовете във Валенсия миналата седмица.

Той е убеден, че тимът е напълно подготвен и може да бъде номер едно още след първата надпревара. Въпреки че силите на Хонда, Рено, Макларън и Ферари са почти изравнени и в момента не може да се каже кой ще излезе начело, Дейвидсън е на мнение, че отборът му определено може да спечели.

“Хонда бе един от отборите, които тестваха в Бахрейн и ми се иска да мисля, че това наистина е било полезно и можем да се върнем там мобилизирани за победа. Искренно вярвам в това”, коментира Дейвидсън и допълни: “Този сезон всички ще са много силни и поради тази причина не мога да откроя ясен победител. Ние определено разполагаме с една от най-бързите коли в петъчните тренировки и това ще е от голяма помощ при насройките и избора на гуми. Наистина ще е важно да имаме трета кола през годината и се надявам да продължим нивото на развитие, което имахме през зимата”