Начало Lifestyle Откриха обновения търговско-сервизен център „SFA Retail София-2“ в кв. „Люлин 10“

Откриха обновения търговско-сервизен център „SFA Retail София-2“ в кв. „Люлин 10“

1401
0
Търговско-сервизният център „SFA Retail София-2“ в кв. „Люлин 10“

Търговско-сервизният център „SFA Retail София-2“ в кв.„Люлин 10“ премина пълно обновяване и освен традиционната за дейността си автомобилна марка Peugeot вече ще представя и Citroen. Модерното мултибранд дилърство от мрежата SFA Retail на „София Франс Ауто“ (SFA) е преустроено и ребрандирано по последните стандарти на производителя Stellantis, за което са инвестирани над 800 000 лв. в рамките на година.

Акцент на реновирането е новата изложбена зала на Citroen от 198 кв.м, където могат да бъдат видени някои от последните модели – C3, C4, C3 AIRCROSS, С5 AIRCROSS, С4X, С5X, както и кокетният Ami. Шоурумът на Peugeot също е модернизиран, залата за издаване на автомобили е вече от 50 кв.м, а лекотоварната гама, насочена към корпоративния тип клиенти, ще се предлага в специален бизнес център, където ще са налични и екземпляри за тест. Напълно обновено е и сервизното оборудване на дилърството, като вече ще се обслужват и ремонтират не само превозни средства на марките Peugeot и Citroen, но и на Opel. За клиентите на тези услуги е обособена и отделна мултибранд приемна, както и зона за изчакване. Паркингът на „SFA Retail София-2“ пък може вече да се похвали с четири 22 kW зарядни станции, от които две двойни.

„С обновяването на центъра и превръщането му в мултибранд дилърство на Peugeot и Citroen целим да задоволим растящите клиентски потребности, като предложим комплексно най-доброто и качествено решение за продукти, услуги и сервиз, допълнено с изключително клиентско преживяване. Дългогодишният ни опит, страстта към автомобилите, както и професионалният екип от утвърдени специалисти, обединени от корпоративната култура на SFA, са сред предимствата ни, които карат клиентите да изберат предлаганите от нас автомобили и сервизни услуги. Всички са добре дошли в новия ни център!“.

Иван Загорски, управител на SFA Retail София-2

За да отпразнува обновяването си, „SFA Retail София-2“ е подготвило и специална изненада до края на октомври: 10% отстъпка от цените за труд и резервни части при ползване на услугите на сервиза, а при поръчка на нов автомобил Peugeot или Citroen – подарък комплект зимни гуми.

За своята 22-годишна история от създаването си през 2001 г. центърът „SFA Retail София-2“ е продал над 8350 нови и 1560 употребявани автомобила. До края на 2023 г. се очаква
да реализира съответно 300 нови и 100 употребявани превозни средства. Годишно сервизът на центъра обслужва около 10 000 клиенти. Тази статистика превръща дилърството в едно от най-успешните в мрежата SFA Retail на „София Франс Ауто“.

„Прогнозираните продажби от 300 броя нови автомобили на “SFA Retail София-2” за 2023 г. включват вече и марката Citroen. Интересът към нея в национален мащаб е в непрекъснат прогрес от присъединяването на марката към портфолиото на „София Франс Ауто“ през 2021 г., като откриването на най-новия модерен център в гр. София е от ключово значение за нейното бъдещо развитие. През 2024 г. в България ще пристигнат новите модели C3 и C3 Aircross,
които ще внесат нови технологии, нова линия на дизайна и характерният за марката комфорт – качества, традиционно присъщи за Citroen.“

Станислав Панчев, бранд директор на Citroen към SFA

По повод пълното обновяване на дилърството Калоян Кутин, бранд директор на Peugeot към SFA, също не скри своето задоволство:

“Peugeot е основната марка за „SFA Retail София-2“ вече 22 години и благодарение на доказалия се екип от професионалисти вярвам, че ще продължи да привлича клиенти с изцяло модернизирания си и отговарящ на най-новите стандарти на производителя шоурум. Радостни сме, че откриването на този център е в годината, в която Peugeot обнови цялата си гама леки автомобили, като предстои да представим обновения 208 и изцяло новия 3008. Всички те ще са налични за тест и в „SFA Retail София-2“, така че приятните изненади тепърва предстоят.”