Начало Автомобили 20 години Мото-Пфое

20 години Мото-Пфое

56
0

Със специална пресконференция днес Мото-Пфое отбеляза своята 20-та годишнина. Изключително солидна днес, компанията разполага с мрежа от 8 големи собствени търговско-сервизни комплекса в София Люлин, София Младост, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и 8 външни дилърства – Благоевград, Монтана, Габрово, Велико Търново, Шумен, Пазарджик, Хасково, Добрич. Клиенсткото задоволство от предлаганите стоки и услуги пък е на едно от най-високите нива в Европа – над 95%.

Мото-Пфое е една от най-добре познатите марки у нас, като в момента представлява брандовете Форд, Волво, Ягуар, Ленд Ровър, Рейндж Ровър. В портфолиото на компанията са включени автомобили от всеки клас, както и група от дъщерни компании, предлагащи всичко, свързано с мобилността.

Мото-Пфое стартира своята дейност почти веднага след промените в България преди 20 години. Още през 1988 г. обаче Карл-Хайнц Пфое за първи път пристига в страната ни с 8 употребявани автомобила Форд и с твърдото решение да ги продаде, въпреки действащия по онова време социалистически и стопански ред. Благодарение на осъществени важни връзки и полезни контакти се полага началото на сътрудничество с ДФ Мототехника, довело на 26 юли 1991 г. до основаването на Мото-Пфое ЕООД. През следващите години компанията му Мото-Пфое е с постоянно лидерско присъствие в челната тройка на бранша у нас – по пазарен дял и продажби. През годините фирмата се превръща в пример за развитие и подражание не само като бизнес поведение, но и като ангажираност с културата, екологията, спорта, историята и още много области на живота в страната. Сервизната дейност и услуги, предложени и предлагани от компанията, се изграждат професионално и при по-прецизно вникване в техния анализ се оказват по-изгодни и сигурни от доста други.

Успоредно с отбелязването на своя 20-и рожден ден, Мото-Пфое тази година чества и 100 години от пристигането на първия Форд в България.

Във връзка с всички тези събития, а и защото разполага със собствен лизинг и ресурс, компанията обяви и специални предложения за продажба на някои от най-популярните си модели.

Новият Фокус 1,6 Duratec 100 к.с. например ще е достъпен само за 199 лв. на месец при 5-годишна гаранция на колата. Новата Фиеста пък ще се предлага за 144 лв. месечно.