Начало Списание 200

200

62
0

Направихме още един специален брой на нашето списание – брой номер 200. Преминахме покрай поредния крайпътен знак и продължаваме напред, още по-амбицирани да правим изданието си по-добро и вярно, за да остане все така ценено и слабо повлияно от конюнктура и сътресения. Убедени сме, че качеството винаги ще е на почит.
Инвестирахме много през годините в тези над 200 месеца и благодарим на Вас, нашите читатели, че го оценихте. Развихме много и доста други форми на комуникация, но най-големите усилия и труд продължаваме да отделяме именно на нашето списание и е прекрасно, че това се оценява.
Търсихме вариант да публикуваме нещо по-специално в брой 200 и решихме, че идеята на нашия приятел Иван Иванов да направи оригинални портрети на световните шампиони в спорта е особено добра, защото произведенията му са уникати, а и краят на сезон 2016 оформи точно броя им на 33.
Разбира се, направихме и традиционния обзор на случилото се през последния сезон, хвърлихме поглед към някои важни събития, като отстраняването на легендарния Рон Денис от Макларън и неочакваното напускане на спорта на шампиона Нико Розберг.
В ексклузивни интервюта този път ви срещаме с промоутъра на WRC Оливър Сиесла и младата ни надежда Станислав Владимиров. Така поглеждаме и към рали спорта, а тестовете и представянията на най-новите автомобили на пазара бяха така многобройни, че трудно намерихме място за няколко от тях, а това ни даде повод да благодарим и на нашите партньори за интереса и възможностите, които имаме в работата с тях.
Накрая, но не на последно място, не бих искал да пропусна благодарности и към всички от екипа, настоящи и бивши колеги, за усилията и труда, хвърлени през годините, по тези 200 броя, създавани в продължение на последните почти 18 години!

Иван Тенчев

 

Броя може да намерите в електронен формат на сайта e-spisanie.com