Начало Автомобили 208 Ice Velvet – лимитирана серия на Пежо

208 Ice Velvet – лимитирана серия на Пежо

128
0
208,Ice Velvet,Peugeot

Пежо, който се слави с богати традиции в областта на автомобилите за удоволствие, представя предпремиерно първата лимитирана серия на своя нов модел 208, със забележителен цвят и силна индивидуалност.

Уникалната версия 3 врати, произведена в едва 650 екземпляра, 208 от които за Франция, ще се продава в 18 европейски страни (вкл. България). Резервации могат да се правят от днес на сайта на Марката.

Създаденият специално за серията цвят й дава името си – Ice Velvet. Тя е с богато и уникално за сегмента оборудване, което подчертава чувствения и технологичен характер на автомобила.

Със своя копринен блясък и плътност, революционният цвят подсилва естествените качества на 208, а именно ловкост и лекота, чувственост и енергичност. Леденосивите нюанси и финните пайети придават техничност на новаторския лак.

Цветът се съчетава отлично с хромираните детайли на каросерията (контур на решетката, светлините за мъгла, панорамния покрив и външни огледала Dark Chrome ; полиран хром на ауспуха и лайстните на стъклата), с джантите 17″ Technical Grey, както и с модерните предни светлини, които са нова интерпретация на „котешките“ очи Peugeot.

Oбoрудването на 208 Ice Velvet включва сензорен дисплей, навигация, функция за статично осветяване в завой, LED фарове с функция дневни светлини, климатроник, панорамен покрив, ергономични седалки, SST последно поколение с двигателя 1.6 e-HDi.

За интериора е избрана тапицерията Peugeot Тechno TEP и текстил 3D, както и кожен волан. Според страната, 208 е оборудван с бензинов двигател 1.6 VТi 120 к.с. с механична 5-степенна кутия или с Дизел 1.6 e-HDi с механична 6-степенна кутия.