Начало Картинг 40 ученика ще се състезават на големия финал на SCHOOL KARTING CUP...

40 ученика ще се състезават на големия финал на SCHOOL KARTING CUP 2008

73
0

На 25 октомври в 10:00 стартира ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ на SCHOOL KARTING CUP 2008. Общо 40 участника от двете възрастови категории получиха квоти за участие в него – 20-ма пилоти от двата малки финала от MINI-SCHOOL KARTING CUP и 20-ма пилоти от двата малки финала на TEEN-SCHOOL KARTING CUP. Таксата за участие в него е, както за малките финали – 10 лева. Регламентът на ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ включва 3 обиколки полпозишън и 7 състезателни.

SCHOOL KARTING CUP 2008 е шампионатът, с който на картинг писта ЛАУТА се отбеляза началото на учебната година. От 15 септември до 25 октомври, за учениците от 10 до 18-годишна възраст, цената на 1 обиколка е с 35% по-малко и струва 1 лев.

При закупени минимум 5 обиколки децата получават безплатен сок DERBY+ от НОВА ТРЕЙД.

Участниците са разделени по възраст. Учениците от 10 до 14-годишна възраст се състезават в MINI-SCHOOL KARTING CUP, а 14 – 18-годишните мерят сили в TEEN-SCHOOL KARTING CUP.

По време на шампионата се проведоха 2 МАЛКИ ФИНАЛА – на 28 септември и на 19 октомври. За тях се класираха по 20 ученика, показали най-добри времена за периода.
Победителите…

MINI-SCHOOL KARTING CUP – Тодор Азов, Стоил Барбанаков, Димитър Колев на 28 септември; Едуард Морадян, Спас Геров и Николай Бобчев на 19 октомври.
TEEN-SCHOOL KARTING CUP – Спасимир Стоев, Мартин Манолов и Александър Геговски на 28 септември; Мовсес Казазян, Денислав Михайлов и Теодор Йорданов на 19 октомври.

Победителят в TEEN-SCHOOL KARTING CUP ще кара МИНИ ЧОПЪР, а неговите подгласници ще получат дрехи от MAZE.
Участниците в ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ ще бъдат зарадвани и от друг спонсор на шампионата – РЕФАН БЪЛГАРИЯ. От парфюмерийната фабрика ще се погрижат за пилотите с неповторими аромати, характерни за техните продукти.

Колело от MAXCOM е голямата награда за най-добрия пилот в MINI-SCHOOL KARTING CUP. От MAXCOM са и наградите за II място – каска, ръкавици, талон за 20% отстъпка в магазина на MAXCOM и за III място – каска и талон за 20% отстъпка в магазина на MAXCOM.

Всички участници в състезанието на слизане от картовете получават сок DERBY+ от НОВА ТРЕЙД.
Купи, шампанско и рекламни материали ще има за всички победители от картинг писта ЛАУТА.