Начало Други 46 заявки за планинско Благоевград

46 заявки за планинско Благоевград

261
0
Планинско Благоевград

46 пилоти са подали заявки за участие на планинско Благоевград, 2-и кръг от националния шампионат.който ще се проведе на 28-29 април. Надпреварата се състои за поредна година и е организирана от СК Диамо.

В списъка фигурират 50 имена, като то него трябва два извадим 4 – Александър Язов, Стефан Зашев и Стефан Цанков от екипа на Mirafiori, които ще правят дрифт шоу за феновете, както и форлойфера Мирослав Минчев. Бройката е по-голяма от 2017 г., когато за участие се бяха записали 33 пилоти.

Сред заявените за участие са шампионът Юлиян Телийски с Мицубиши Лансър Ево 9, победителят от първия кръг Христо Манолов с Мицубиши Лансър Ево 9, Илия Царски и Пламен Камбуров със същите автомобили, както и Стефан Стоев с новата си кола Silver Car.

Трасето е с дължина 4 км, като започва от кв. Еленово и продължава в посока към Делвино. Откриване на състезанието ще бъде на 28 април, от 10:30 ч. пред Ларго Мол, след което състезателните коли ще потеглят към пътя за Делвино за тренировъчните маншове.

Вторият ден от състезанието ще бъде на 29 април (неделя) и ще започне в 11:00 часа. Пилотите ще трябва да направят по 3 състезателни качвания по трасето.

Пълният списък на пилотите можете да видите вдясно: