Начало Автомобили 4600 дилъра на Skoda се запознават с новата Skoda Fabia

4600 дилъра на Skoda се запознават с новата Skoda Fabia

46
0

Броени дни след световната си премиера новата Skoda Fabia бе представена на Световната дилърска конференция на Skoda, която започна на 14 и ще продължи до 25 октомври във Валенсия (Испания).

По време на Световната дилърска конференция почти 4600 дилъра на марката Skoda от целия свят имат възможност да се насладят на новата Skoda Fabia и да получат подробна информация за най-новия модел на марката директно от източника. Сред гостите на конференцията са както дилъри от цяла Европа, така и техни колеги от Китай и Австралия.

– Новата Фабия е следващата стъпка от нашата моделна офанзива – каза Вернер Айхорн, член на Борда на директорите в Skoda за маркетинг и продажби. – Заедно с дилърите ние искаме да проследим успешното минало на нашия малък автомобил, спечелвайки нови целеви групи за самия модел и за марката като цяло. Световната дилърска конференция емоционално известява за тази нова ера в историята на марката.

След бестселъра на марката Octavia Skoda Fabia е вторият най-продаван модел на чешкия автомобилен производител. От премиерата на модела през 1999г. до днес са продадени почти 3,5 милиона автомобила Skoda Fabia. Третото поколение на модела би трябвало да даде нов тласък за успеха на марката по международните пазари. За да осъществи тази задача, Skoda Auto е разработила напълно нов малък автомобил, който надминава свойте предшественици във всяко едно отношение, като освени това задава стандарти в своя клас.

Новата Skoda Fabia и Фабия комби бяха сред акцентите по време на автомобилното изложение в Париж. Моделът отбеляза високи резултати, благодарение на своите иновативни технологии за безопасност и комфорт, и информационно-развлекателни системи. Също така това е най-екологичносъобразната Skoda Fabia на всички времена. Тя се характеризира с отличителните форми на Skoda, като предлага просторен интериор, най-голямото багажно отделение в сегмента на малките автомобили, както и изключителна функционалност, допълнително подчертана от общо 24 „умни решения“.