Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Форс Индия и Върджин за представянето си в Гран при на Австралия

Форс Индия и Върджин за представянето си в Гран при на Австралия

65
0
Адриан Сутил,Пол ди Реста

Адриан Сутил (11-и):

– Нелошо състезание като цяло. Стартът от 16-а позиция не бе лесен, но потеглих добре, като спечелих няколко позиции в първата обиколка. Постигнахме чудесно представяне на пистата и изводите са положителни като за първи старт от сезона. Срамота е, че се класирах очно извън топ 10, но се надяваме на подобрено темпо и точки в Малайзия.

Пол ди Реста (12-и):

– Направих добър старт, след който имах хубава битка с Кобаяши, но това позволи на едното Торо Росо да се промъкне и там загубих известна инерция. Малко изостанах по отношение на скоростта, но се надявам до Малайзия да разберем защо. С Адриан бяхме на различни стратегии, а към края трябваше да пестя гориво, което обяснява увеличаването на разликата.

Тимо Глок (незавършил):

– Според мен скоростта ни бе доста добра. Бях зад Ярно Трули, но го настигнах и изпреварих при спиранията в бокса. За съжалени предно ляво колело не бе поставено като хората и ми струва цяла обиколка с много ниско темпо, за да се върна в бокса. Имаше и повреди, които оправихме, така че поне се върнах на трасето. Впоследствие имаше прекалено силни вибрации в болида.

Жером ДАмброзио (16-и):

– Много съм щастлив, че финиширах в първата си Гран при. Стартирах добре, чувствах се удобно в болида, но смятам, че можеше и да съм по-бърз. Натрупаният опит ще ми е от полза за следващите надпревари.