Начало Автомобили 5 национални премиери на Ford могат да видят посетителите на Автосалон София...

5 национални премиери на Ford могат да видят посетителите на Автосалон София 2022

3414
0

Ford представя 9 модела по време на Автомобилен салон София 2022, който продължава до 12 юни. 5 от тях са премиера за България. Централно място заема емблематичният, спортен Mustang Mach-E GT, който за първи път стъпва у нас

Автомобилът предефинира представите на публиката за електрически автомобил с елегантния си атлетизъм, динамично присъствие, технически характеристики и интелигентни технологии.

Своята национална премиера направи и новото поколение на Ford Tourneo Connect – един от най-практичните и многофункционални автомобили. Автомобилът привлича с нов модерен и стилен екстериор и гъвкаво интериорно пространство, готово да настани седем души в комфорт. Моделът впечатлява с интелигентни дигитални технологии, 19 системи за подпомагане на водача и активна безопасност.

За първи път в страната публиката може да се докосне до 6-ото поколение на впечатляващия Ford Explorer. Усъвършенстваният Plug-in Hybrid, съчетан с интелигентна система за задвижване на всички колела, осигурява впечатляваща мощност и изключителни нива на ефективност. С множество допълнителни функции и интелигентни технологии, изцяло новият Ford Explorer е проектиран да покори света в комфорт и стил.

На автомобилното изложение в столицата национални премиери направиха и бестселърите в гамата на Ford – обновените Fiesta и Focus. И двата модела са с нов, подобрен екстериорен дизайн, придаващ отличителна индивидуалност на всеки. Ford Focus е оборудван и с нови интелигентни, дигитални технологии, облачна свързаност и системи за безопасност.

Атракция на изложението е последното поколение Built Wild™ Bronco Big Bend

Вдъхновен от богатото историческо наследство на компанията, този автомобил съчетава солидно офроуд-инженерно знание, интелигентни технологии и модерен, изразителен дизайн.

Ford Bronco e илюстрация на технологична мощ и изключителните инженерни постижения в развойната дейност на Ford. Този впечатляващ спортен офроуд автомобил демонстрира страстта на компанията да създава надеждни, легендарни автомобили, проектирани около индивидуалните нужди на клиентите.