Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Проблеми в Лотус, Върджин търсят напредък, само 1 тур за Испания Рейсинг

Проблеми в Лотус, Върджин търсят напредък, само 1 тур за Испания Рейсинг

113
0
Витантонио Лиуци

Карун Чандок:

– Ясно е, че съм разочарован от толкова краткото си първо излизане с кола на Тийм Лотус, но признавам вината си. Комбинация от хлъзгава писта и по-малко сцепление от гумите спрямо очакваното от мен ме извади толкова рано. Доволен съм само за това, че момчетата успяха да оправят колата за Ярно, а това показва какъв страхотен отбор са.

Хейки Ковалайнен:

– Един от онези дни. Имахме няколко проблема, които екипът се труди упорито, за да разреши. След като веднъж преодоляхме нещата, изпълнихме по-голямата част от програмата си, така че разполагаме с достатъчно информация за анализ. Очевидно е, че в колата има повече потенциал, така че да видим какво ще стане утре.

Ярно Трули:

– Отборът се справи чудесно с поправката на автомобила за следобедната тренировка, но имахме грижи с някои неща и заради това не можех да карам на лимита. Ще преценим опциите за настройки тази вечер, тъй като има определени аспекти, на които е нужно да обърнем специално внимание.

Тимо Глок:

– Имах проблеми в сутрешната сесия по отношение на реглажите, а и поведението на колата не бе като хората – вървеше трудно. През втората тренировка направихме някои подобрения, но разликата спрямо момчетата напред е доста голяма и това е разочароващо.

Жером ДАмброзио:

– Денят определено бе специален за мен. Състезавам се от осемгодишен и днес една моя мечта се сбъдна. Беше вълнуващо както да изляза от питлейна, така и да карам за първи път на Албърт парк. Пистата е фантастична и ми харесва. Имаме известна работа, за да подобрим автомобила си, но сега сложихме само началото.

Витантонио Лиуци:

– Вярно е, че направихме само една обиколка днес, но за нас бе важно F111 да излезе на писта. Всички полагат неимоверни усилия, работи се денем и нощем. Сега поне имаме някои числа, върху които да се трудим до утре.

Нараин Картикеян:

– Всички работят невероятно много, за да се получат нещата. При новите коли винаги има проблеми. Разполагаме с всичко тук, но и самото монтиране изисква време. За съжаление загубихме днешния ден и уикендът няма да е лесен, но поне напреднахме малко.