Начало Картинг 6 години картинг писта Лаута 5 години комплекс Ескалибур

6 години картинг писта Лаута 5 години комплекс Ескалибур

135
0

На 27.09.2008г. е двойният празник на картинг писта ЛАУТА и замъкът на забавленията ЕСКАЛИБУР.
Шестият рожден ден на картинг пистата ще започне в 18:00 часа със състезание между журналисти от пловдивските медии, най-редовни клиенти, сред които са абсолютните рекордьори по навъртяни обиколки и хора от публиката, изтеглени чрез жребий.
За приятелите на моторните спортове от пистата са подготвили и скоростни демонстрации с професионални картове.
Много изненади и награди за ШЕСТИЯ рожден ден ще има и за зрителите на пистата.
В 20:00 часа празникът ще продължи в замъкът ЕСКАЛИБУР, където за пети път ще се проведе конкурсът Мис Картинг 2008. Успоредно с него ще се избира и Мистър Боулинг 2008 – с тази надпревара ще се отбележи ПЕТИЯТ рожден ден на комплекс ЕСКАЛИБУР. Красиви момчета в надпревара за титлата се провежда за първи път в замъка.
До финалния етап бяха класирани 10 момичета и 10 момчета.
Претендентите за титлата Мистър Боулинг 2008 ще покажат и какво могат на боулинг пистите и дали им се отдават страйковете.
Всички участници в конкурсите освен своята красота ще покажат и интелигентност, отговаряйки на въпроси.
Жури в състав: Ивайло Цонев, един от най-успелите български гимнастици Йордан Йовчев, Митко Лишев /ДАРИК РАДИО/, Тодор Черпоков /МЕЙЗ/, Мариана Таскова /Студио за красота СТИЛИСИМО/, Ангел Попов /РЕФАН/, Ганчо Ганев /НОВА ТРЕЙД/, Камелия Севова /в. Марица/, Иво Валентинов /в. ЕКСПРЕС/, Венци Пейчев /ЕВРОКОМ/ и др. ще избере трите най-красиви и най-достойни за титлата Мис Картинг и тримата най-обаятелни и най-подходящи за титлата Мистър Боулинг.
Публиката също ще участва в конкурса като излъчи своите фаворити – МИС КАРТИНГ НА ПУБЛИКАТА и МИСТЪР БОУЛИНГ НА ПУБЛИКАТА, които ще бъдат избрани чрез гласуване.
Освен парични награди победителите ще получат безплатни обиколки и игри на боулинг, дрехи от Франко Феручи и Мейз, награди от РЕФАН БЪЛГАРИЯ, уникални арт бижута от TERRA JEWEL. Цветята за момичетата са от ТИЛИЯ.
Докато журито решава коя ще бъде победителката, емоциите нямат да спрат. За това ще се погрижат нашите приятели от група ТИРАМИСУ. Те ще пеят за всички, които празнуват заедно с екипа на картинг писта ЛАУТА и комплекс ЕСКАЛИБУР.

Програма:
18:00 – 19:30 ВСЕКИ Е ПИЛОТ – отборно състезание за журналисти, редовни клиенти и хора от публиката.
19:30 – 21:00 МИС КАРТИНГ 2008 и МИСТЪР БОУЛИНГ 2008
21:00 Концерт на ТИРАМИСУ, торта и заря.