Начало Moto News Александра Жекова и KYMCO представят 5 премиери на Мотосалон София 2015

Александра Жекова и KYMCO представят 5 премиери на Мотосалон София 2015

55
0

KYMCO ще представи най-новите модели на марката по време на Първи мото салон София  2015, който ще се проведе от 18 до 22 февруари в зала 4 на Интер Експо Център. Марката има успешни продажби на скутери, мотоциклети, електрически велосипеди и АТВ-та в 100 страни на всички континенти. През последните пет десетилетия, повече от 10 милиона клиенти по цял свят са приели KYMCO като доверен спътник в живота.

Премиерните скутери на KYMCOLike 50 4T, SUPER 8 50 2T, New Sento 50i, Agility 16+ 125 и Agility 16+ 200i,се отличават с впечатляващо превъзходство в дизайна и още по-добри технически характеристики. Те ще бъдат представени от Александра Жекова, най-успешната българска сноубордистка, която е посланик на KYMCO в България и кара PEOPLE GТ 125i. Тя ще бъде специален гост на официалната пресконференция на марката по повод представянето на премиерните скутери.

Премиерните модели Like 50 4T и New Sento 50iвпечатляват с истински ретро дизайн и градски стил със закачлив поглед към миналото, предпочитан напоследък от младите момчета и момичета. Like 50 4T и New Sento 50iносят романтичен привкус на съвършено изваяни модели от пейзажи в Прованс и Тоскана.

Agility 16+ 125 е икономичен модел, подходящ за активен начин на живот на градските хора, които ценят своето време и търсят бърз и евтин начин за придвижване до работното място. Agility 16+ 200i предоставянеограничени възможности за извънградски пътешествия, пълна свобода и комфорт при изминаване на по-дълги разстояния. SUPER 8 50 2Tе за хората със спортен хъс, които търсят приключенията в града.

KYMCO е възможност за различен начин на живот за хората с модерно мислене, готови да изберат предимствата на две колела – икономичност, бързина, безопасност, маневреност, безпроблемно паркиране и редица други възможности, които превръщат скутерите в предпочитано средство за придвижване. Компанията отбеляза отбеляза своя 50-годишен юбилей миналата година по време на международното мотоциклетно изложение EICMA 2014 в Милано.

Win My Heart (Спечели моето сърце), е посланието, което през следващите години ще съпътства KYMCO при създаването на иновативни превозни средства с мисъл за човека и околната среда. Създателите на марката вярват, че страстта към съвършенството и удовлетвореността на многобройните почитатели, със сигурност ще доведе KYMCO до нови нива на успех и ще завладее сърцата на потребителите по цял свят.

Официален представител за България на KYMCO, е фирма Сенакс ООД. Българските клиенти имат възможност да избират между скутери с различна кубатура, разделени в две категории – до 50 сс и от 50 до 700 сс. Първата категория до 50 сс, е представена от моделите Like 50 4T, SUPER 8 50 2T, New Sento 50i, DJ 50 S и Agility City 50. Втората категория – от 50 до 700 сс предлага пет модела скутери – Agility 16+ 125, Agility 16+ 200i, K–XCT 300i, Xciting 400i и People GT 125i. Фирмата вносител осигурява възможност за директна покупка, както и различни лизингови схеми за поръчка на всички модели скутери, мотоциклети и АТВ-та на KYMCO. Гаранционното и извънгаранционно обслужване на марката е обезпечено в Senax Auto & Moto Service. Компанията предлага всичко необходимо, което гарантира безопасността на водачите на скутери – от задължителната каска, до различните модели ръкавици, мотоциклетни облекла и обувки.  Фирма Сенакс разработва активно дистрибуцията на марката и търси нови партньори в цялата страна.