Начало Лайфстайл Adidas представи колекция пролет/лято 2012

Adidas представи колекция пролет/лято 2012

54
0

Adidas покани спортни и модни редактори, журналисти, стилисти от водещи медии в страната, фешън блогъри на официално представяне на колекция пролет/ лято 2012. Събитието се състоя в известен столичен клуб, където професионални танцьори атрактивно представиха най-новите тенденции за следващия сезон.
Всички присъстващи се потопиха в приятната парти атмосфера на клуба, който бе придобил изцяло нова adidas визия. Артистична декорация включваща продукти на бранда от колекция пролет/ лято 2012 и декори в свежи цветове вдъхваха радост и енергичност сред гостите.
Събитието започна с впечатляваща танцова хореография, която представи емблематичните продукти от дивизия adidas Sport Performance. След силния старт на вечерта, гостите получиха информация за всяка една от новите колекции на бранда. Презентацията бе разнообразена с колоритно модно ревю, в което присъстващите медии имаха възможността да разгледат отблизо стилните и функционални продукти от новите спортни колекции.
Акцентите при мъжете този сезон продължават да бъдат най-леките и най-бързи обувки adidas adizero F50 и adiZero CrazyLight в двете най-обичани спортни игри футбол и баскетбол. Колекция adidas TechFit, не спира да радва спортистите с изключителните си модели в стилни цветове и уникални технологии като вентилационната функция ClimaCool. Този сезон тя намира изключително приложение в running серията adidas ClimaCool, с която ще останете сухи и свежи по време на спорт или разходка, независимо от метеорологичните условия.
За дамите, този сезон adidas предлага една нова енергична колекция, вдъхновена от градските модни тенденции – аdidas Cool Culture, функционалност и стил, изразен в разнообразие от лога и графики по тениските, потниците и памучните тъкани.
Изключителната линия adidas Lumina, направена специално за йога, пилатес и фитнес, продължава развитието си и през сезон пролет/ лято 2012 като предлага разнообразни продукти от ластични и свободни материи, които не ограничават движенията и дават повече удобство за добро изпълнение при тренировките.
Една от най-обичаните и харесвани от дамите колекции е изисканата линия аdidas by Stella McCartney. Невероятните adidas технологии и модният стил на световно известната дизайнерка Стела МакКартни, отново са представени в колекция, подходяща за различни упражнения, но тази пролет тя идва с обновена Running серия.
Кулминацията на вечерта бяха новите Originals продукти, които тази година празнуват специална годишнина: 40 години от създаването на легендарния знак с Трилистника. През сезон пролет / лято 2012, аdidas Originals въвежда нови и вълнуващи продукти, които ще отговорят на изискванията на стрийт и лайфстайл потребителите.
Така любимият бранд на България за 2011-та година продължава да доказва своята отдаденост към феновете си, като не спира да развива и обогатява продуктите си, предлагайки по нещо за всеки