Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 AirAsia подготвят полета на Брансън като стюардеса

AirAsia подготвят полета на Брансън като стюардеса

66
0
Ричард Брансън,Тони Фернандес

Вниманието на отборите от Формула 1 вече е изцяло насочено към сезон 2011 г. и тестовете преди новия сезон, но Лотус, AirAsia и Върджин са заети и с подготовката на първия полет на Ричард Брансън като стюардеса на полет на малайзийската авиокомпания. Ексцентричният английски милиардер се хвана на бас с Тони Фернандес в началото на годината за това чий отбор ще надделее в битката при новите екипи. Лотус спечелиха малкия шампионат и след като през уикенда и на двамата бяха взети мерки за униформи, то вчера Брансън получи своята лично от Фернандес. Тони му закачи бадж с неговото име на ревера.

– През целия сезон имаше фантастичен дух в съревнованието между нас и Върджин Рейсинг, а един от първите хора, дошли да ни поздравят на питуола, бе Ричард. Време е басът ни да се изпълни и той да се подготви за тежка работа плюс болката от високите токчета! Снощи се договорихме да направим онлайн аукцион за местата на полета Куала Лумпур – Лондон, за да съберем пари за благотворителна дейност по избор на Ричард, както и да дадем шанс фенове и на двата екипа да присъстват на това паметно пътуване. Датата ще бъде обявена скоро. Но каузата е благородна, така че дискомфортът на Ричард ще си струва! – коментира в обичайния си стил колоритният Фернандес.

В ексклузивното си интервю за ноемврийския брой на списание ClubS1 Тони обясни, че още преди време е препоръчал на колегата си да започне да си бръсне краката, защото не харесва космати стюардеси!

Фернандес бе особено зает през уикенда не само с Брансън. Той на два пъти отменя закуска с представители на пресата, като в събота причината бе покана да гостува на Том Круз, който снима Мисията невъзможна 4 в Абу Даби. Малайзийският предприемач остана очарован от холивудската звезда, а вчера Круз се обади на тима, за да ги поздрави за 10-ото място в шампионата.