Начало Избрани Албон опроверга информацията за вечерята на пилотите в Абу Даби

Албон опроверга информацията за вечерята на пилотите в Абу Даби

3547
0
вечеря за Себастиан Фетел
пилотите от Формула 1 се събраха, за да отбележат "пенсионирането" на Себастиан Фетел; снимка: @GeorgeRussell63

Алекс Албон опроверга информацията за сметката на вечерята на пилотите в Абу Даби. В края на миналата седмица състезателите от световния шампионат организираха специална вечер, на която отбелязаха „пенсионирането“ на Себастиан Фетел.

Това бе един от изключително редките моменти, в които всички пилоти се събират заедно извън пистата, въпреки трудността да намерят ресторант, който да отговаря на изисквания им. Събитието бе отбелязано в социалните мрежи. Пилотът на Мерцедес Джордж Ръсел публикува снимка, на която присъстват всички титулярни състезатели през сезон 2022 в F1.

По-малко от един ден след края на вечерята се разпространи публикация. Тя разкрива не само къде са се хранили шофьорите в Абу Даби, но и кой е платил огромната сметка за храна в размер на $140 000, чиято снимка придружаваше съобщението заедно със снимка на 20-членната група.

Албон потвърди, че Люис Хамилтън е платил сметката в ресторанта. Също така пилотът на Уилямс опроверга слуховете, че той и неговите колеги е вечеряли на екстравагантните разноски на седемкратния световен шампион в известния ресторант за знаменитости Nusr-Et в Абу Даби, който е собственост на Солт Бае.

„Какви глупости“, каза Албон в подкаста F1 Nation. Сметката , за която говорят медиите, беше от човек, посетил ресторант на Солт Бае. Всъщност ние не бяхме там, а в заведение, наречено Hakkasan.“

„Ние сме нормални хора. Не сме тук, за да очакваме черен хайвер в чинията си и златни лъжици. Имахме определено меню. Има много хора с диетични изисквания, като например Люис, който е веган.“

„В крайна сметка той плати сметката, много мило от негова страна. Всъщност всичко бе организирано от него, така че той със сигурност знае каква е била сметката.“

Албон сподели, че специалната вечеря е била белязана от атмосфера на топло приятелство и сплотеност, подправена с много смях. Също така разкри, че казаното и направеното в онази вечер ще остане в тайна.

„Вечерята, честно казано, беше наистина специална“, ракзри Албон. „Беше много забавно. Мисля, че всеки пилоти, [включително] аз, имах болки по бузите, защото се усмихвах и се смеех през цялото време, така че беше наистина хубаво.“

„Чувствам се така, сякаш ще си навлека неприятности, ако кажа кой какво е направил. Това беше строга политика на самата вечеря. Не можем да споделим какво се е случило. Но все пак мога да заявя, че бяха разказани някои много добри истории“, допълни Алекс Албон.