Начало Автомобили Алфа Ромео създадоха специална Брера в сътрудничество с Italy Independent

Алфа Ромео създадоха специална Брера в сътрудничество с Italy Independent

352
0

Алфа Ромео, в сътрудничество с марката за стилни аксесоари Italy Independent, създаде нова лимитирана серия от своя модел Брера, който е силно повлиян от света на модата.

От този автомобил ще бъдат произведени само 900 бройки. Поради намесата на Italy Independent, в колата могат да бъдат забелязани материали като лен и кашмир, а освен тях присъстват и познатите на автомобилните маниаци карбон и кевлар.

Външно промените се изразяват в нови 18-инчови колела, боядисани в черен мат, алуминиева капачка на за резервоара и червени спирачни апарати. Интериорът пък предлага спортен кожен волан с карбонови апликации и червени шевове, алуминиеви педали с логото на Алфа Ромео, както и кожена тапицерия от супер-скъпа кожа Poltrona Frau, отново обшита с контрастни, червени шевове.

Специалната Брера ще може да бъде поръчана както с 2,2-литровия JTS мотор, разполагащ с 180 „коня“, така и с големия 3,2-литров V6 двигател с 260 к.с.

Първият екземпляр от модела е лично за основателя на Italy Independent. С този автомобил той смята да обиколи редица модни събития в Милано, Цюрих, Париж и Лондон.