Начало Автомобилни новини Антъни Джошуа избра Range Rover SVAutobiography

Антъни Джошуа избра Range Rover SVAutobiography

684
0

Land Rover създаде специално изпълнение на версията Range Rover SVAutobiography за световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа. Англичанинът трябва да се изправи това лято срещу българския претендент Кубрат Пулев. Мачът е насрочен за 20 юни и всички се надяват ситуацията с COVID-19 да бъде овладяна до тогава.

Поредица от уникални детайли разграничават луксозния SUV на Джошуа от останалите модели. На специална значка са разположени четирите му шампионски титли заедно със семейния герб на боксьора. Автомобилът е гравиран с инициалите на IBF (Международна боксова асоциация), WBA (Световна боксова асоциация), WBO (Световна боксова организация) и IBO (Международна боксова организация), а подписът на Джошуа е избродиран на облегалките на четирите седалки.

“SVAutobiography ще намали стреса от дългите пътувания, което ще ми позволи да се отпусна в пълен комфорт. Уникалният му дизайн се отличава както със семейния ми герб, така и с препратките към моя успех в бокса. Трябва да благодаря на екипа на Land Rover Personalization Vehicle за това, че приеха моите идеи и ги направиха реалност”, сподели Джошуа.

Уникалният модел се отличава със специален нюанс черно и покрив и огледални врати в същия цвят

Предната решетка Graphite Atlas, страничните отдушници и дръжките на вратите са запазили своя стандартен външен вид. 22-инчови лети джанти с разпънати спици с диамантено покритие и контрастни червени спирачни дискове завършват екстериора, а значките със знамето на Великобритания, поставени на отворите на предния калник носят номер 258 – препратка към компанията на Джошуа.

Отваряйки вратите на луксозния Range Rover SVAutobiography се разкрива значка, на която е изобразен семейният герб на Джошуа. Седалките Ebony Windsor Leather с ватирани вложки Pimento и контрастен шев продължават целенасочената тематика в екстериора.

Персонализираните детайли помагат да се идентифицира известният собственик на единствения такъв SVAutobiography. Всеки един елемент е специално разработен от професионалните дизайнери на Land Rover Special Vehicles Operations. Част от дизайна е и централната конзола, носеща графиката AJBXNG с персонализирани осветени протектори. Алуминиевият завършек на арматурното табло също е гравиран с името на Джошуа, докато вътрешните дръжки на вратите са изрязани във формата на боксови ръкавици.

Подписът на Джошуа е избродиран на облегалките за глава с констрастен шев Pimento

SVAutobiography разполага с 24-степенни регулируеми предни седалки, както и задни седалки подобни на тези в самолетите Executive Class Comfort-Plus с отопляеми облегалки за прасеца и функция за масаж с горещи камъни, които предоставят първокласен лукс при всяко пътуване.

Мощността идва от двигателя V8 с 565 к.с. и компресор суперчарджър, който предоставя бързо и безпроблемно ускоряване. Също така Джошуа може да контролира най-новата информационно-развлекателна система Touch Pro Duo, използвайки или централните предни сензорни екрани или, когато пътува отзад, 10-инчовите екрани, монтирани в предните облегалки за глава.

Всички модели SVAutobiography на Range Rover са завършени на ръка в централата на Special Vehicle Operations Technical в Ковънтри, а екипът за персонализиране на автомобилите помага на клиентите да определят собствения си уникален прочит, като работят съвместно с дизайнер на Land Rover.