Начало Автомобили Антерос купе и Антерос роудстър готови за производство

Антерос купе и Антерос роудстър готови за производство

97
0

Компанията n2a Motors, специализирала се в производството на екзотични автомобили, разкри повече детайли относно своите два нови модела Антерос купе и Антерос роудстър, които са базирани на новия Шевролет Корвет. Първоначално показани на международното автоизложение в Лос Анджелис през 2008-ма, новите модели имат изцяло направени от карбон купета.

Черният Антерос роудстър е базиран върху стандартния Корвет и ползва неговия LS3 V8-двигател, който има мощност от 430 к.с. Сребристото купе пък разполага с двигател, взет от Корвет Z06, който обаче е дооборудван и с тунинг пакет от Лингенфелнер. Така седемлитровият V8 вече има 630 к.с.

Всички модели са с изработено от карбон купе, хромирани алуминиеви джанти от 3 части, модифицирана изпускателна система и ръчно ушит висококачествен кожен интериор. Най – голямото им преимущество обаче е, че въпреки всичките модификации, гаранцията на двигателя от 160 000 километра, която Шевролет дават, се запазва. Също така колите могат да бъдат сервизирани при всеки един дилър на Шевролет.

Базовата цена на стандартния Алтерос купе е 149 000 долара, а на кабриолета – 154 000. Най – високо в ценовата листа седи базираното на Корвет Z06 купе, което ще се предлага за 176 500 долара. Предлагат се също и няколко допълнители пакета за увеличаване на мощността, като с най-силния от тях двигателят ще може да достигне до над 1000 к.с.