Начало Други Антонели Моторспорт в сътрудничество със Sin Cars се подготвят за италианските GT4...

Антонели Моторспорт в сътрудничество със Sin Cars се подготвят за италианските GT4 серии

82
0
Антонели Моторспорт, Син Кар
Sin Car R1, София Кар Моторспорт

Италианският отбор от професионалисти Антонели Моторспорт ще участва в новите GT4 серии в Италия, а също и в част от кръговете на Европейските GT4 серии през 2019 г. с два болида SIN R1 GT4.

С огромния си опит в състезателния бранш и с личното участие на Марко Антонели в моторспорт индустрията той и неговият екип ще поемат отговорността за „италианския“ придатък в нашите автомобили – окончателното сглобяване на SIN R1 GT4 ще бъде в Болоня.

Отборът Антонели Моторспорт е собственост на Марко Антонели. Той дебютира през 1986 г. в класовете Tourism. От там се изкачва до Superturismo и Alfa Romeo в тестовия отбор на DTM.

През 1993 г. основава италианския състезателен отбор Антонели Моторспорт. През годините отборът постигна редица престижни резултати в шампионати като Porsche Carrera Cup Italia, италианската купа GT3, World Tourism (Wtcc), Italian Superproduction, Italian Speed Tourism, Italian и European Alfa Challenge 147 Cup и други.

Споразумението с Антонели Моторспорт е подписано благодарение на новия проектен ръководител на бизнеса с улични автомобили на SIN CARS – Диего Йодис, собственик на Teknogear

Диего ще се погрижи да придаде италианското наследство и опит в уличната версия на SIN R1.

Някои от новите допълнения към колата ще включват модернизиране на скоростната кутия с иновативна технология, както и усъвършенстване на интериора на автомобила. За последното ще се погрижи една от най-добрите фирми за интериорен дизайн в Италия. Всички нови модели на SIN CARS ще бъдат произведени в Италия.

Талантът на 11-годишния Андреа Кими Антонели пък бързо е забелязан от моторспорт експертите. Той се присъедини към Tony Kart Racing Team през 2017 г. в категория 60 Mini. Андреа завърши на 3-то място в WSK Super Master Series и 2-ро място в WSK Final Cup.

Миналата година той подписа договор с тима на Мерцедес в F1 като член на младежката програма. В тази програма участваха Естебан Окон и Джордж Ръсел. Това е първият път, в който такъв млад състезател влиза в подобна програма за развитие в моторспорта.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter