Начало Автомобили Арнолд Шварценегер посети щанда на Ауди в Женева

Арнолд Шварценегер посети щанда на Ауди в Женева

140
0

Бившата суперзвезда в културизма и киното Арнолд Шварценегер, който в момента е губернатор на американския щат Калифорния, посети автосалона в Женева вчера и направи специална обиколка на щанда на Ауди, придружен от генералния директор на компанията – Руперт Щадлер. Компания им правеха маркетинговият директор на Ауди АГ Петер Шварценбауер и немския актьор Ралф Мьолер.

Ако не бяха сериозните амбиции на Ауди към пазара в САЩ, тази история нямаше да е толкова важна. Компанията обаче си е поставила за цел да стане най-големият производител на премиум автомобили в Света до 2015-та година. В момента тази титла е собственост на марката БМВ, която я измъкна от ръцете на Мерцедес-Бенц.

Шварценегер е губернатор на ocмата в Света икономика и е важна фигура в американската политика. Оглавяваният от него щат Калифорния има едни от най-стриктните изисквания относно изхвърляните от автомобилите СО2 емисии в целия свят, затова всеки, който може да го впечатли, ще има голям шанс да бъде допуснат да продава автомобилите си там.