Начало Автомобили Audi с мобилен шоурум и флота от 10 автомобила на световната ски...

Audi с мобилен шоурум и флота от 10 автомобила на световната ски купа за жени в Банско

51
0

За пореден път Audi е VIP превозвач и партньор на събитието по време на състезателните дни от Audi FIS Световната купа за жени (27 февруари – 1 март).

Ски звездите, важните гости и международните експерти от FIS сами могат да се убедят в превъзходството на quattro технологията на борда на престижната флота от десет луксозни автомобила, от които пет Audi A7 Sportback и пет Audi A8.

В същия период в мобилен шоурум на Ауди на начална кабинкова станция, ще бъде представен премиерният SUV Audi Q3. Ексклузивното пространство е отворено всеки уикенд от 13 февруари до 15 март. Гостите на снежния международен курорт ще могат да се запознаят отблизо с обновения Audi Q3, един от най-успешните модели на марката. Представянето на Audi Q3 в Банско е премиерата за България на SUV модел-а. Демонстрационният автомобил Audi Q3 2.0 TDI 188 к.с. е с ексклузивния за модела екстериорен цвят Hainan Blue.

Специално за посетителите на Банско актуални оригинални аксесоари от дизайнерското подразделение на Audi quattro GmbH ще бъдат на преференциални цени.

За тестово шофиране любителите на марката ще имат на разположение актуална флота от 4 автомобила. Така ще могат да съчетаят карането на ски с едно лично quattro® изживяване – тест драйв на най-новите автомобили от марката Audi.