Начало Автомобили Audi A1 №500 000 слезе от поточната линия в Брюксел

Audi A1 №500 000 слезе от поточната линия в Брюксел

66
0

Audi A1 №500 000 слезе от поточната линия на завода в Брюксел. Автомобилът бе A1 S в червено Misano, с 1.4 л TFSI двигател. Той замина за клиент в Германия.

Случаят бе почетен не само от компанията – в завода имаше и специален гост. Лично Негово величество крал Филип посети съоръжението. Той направи обиколка, запознавайки се с процеса на производство в една от най-модерните автомобилни фабрики в света.

– Визитата на краля точно в момента, когато брюкселският екип отбеляза юбилея на Audi A1, бе голяма чест – отбеляза отговарящият за човешките ресурси член на борда Томас Сиги. – Служителите ни в това съоръжение произвеждат семейството А1 с умение, опит и обич, демонстрирайки конкурентността на белгийската ни фабрика.

Генералният директор на Audi Брюксел Патрик Данау също каза, че посещението на крал Филип е било удоволствие и чест:

– Програмата му бе съсредоточена върху хората в завода и новите технически разработки при нас. Друг аспект, на който бе обърнато специално внимание, бе успешният модел на дуално обучение и тренировки – Audi комбинира теоретичното обучение на местните колежи с практически опит в работилниците ни.

Семейството А1 се произвежда в Брюксел от близо 4 години.