Начало Автомобили Audi организира безплатни паркинг и зареждане за ел. и plug-in коли на...

Audi организира безплатни паркинг и зареждане за ел. и plug-in коли на летище Мюнхен

257
0
Audi e-tron
снимка: Audi

Audi организира нова инициатива за собствениците на електрически и plug-in хибридни автомобили – те могат да зареждат колите си и да паркират безплатно на летище Мюнхен. Програмата се наричат „Charge & Fly“ и ще продължи почти до края на годината.

Притежаващите електрически и plug-in хибридни автомобили могат да ги оставят да се зареждат преди да вземат полета си. Те ще могат да използват тази привилегия, както и безплатния паркинг, до 20 декември. Резервации се правят на сайта www.charge-fly.audi. На летището е създадена специална организация за инициативата на Audi. e-tron ще превозва пътниците да терминалите, откъдето ще пътуват. При връщане те ще могат да се възползват и от ексклузивен тест драйв, придружени от експерт на компанията.

Това не е първият проект на Audi на летище Мюнхен. Фасадата на новия Audi Brand Experience Center там е с фотоволтаична система, която генерира електрическа енергия, използвана за нуждите на сградата.

През миналата година пък компанията от Инголщадт организира на летището стратегическа игра, включваща e-tron. Посетителите трябваше да търсят ключове в различни стаи и да разрешат серия задачи, някои от които свързани с технологиите в точно този модел на Audi.

Марката полага сериозни усилия, за да запознае хората с предимствата на електрическото задвижване, както и да привлече нови поддръжници. Audi възнамерява да има на пазара повече от 30 електрифицирани модела до 2025 г.