Начало Автомобили Ауди оборудват механиците в сервизите си с камери

Ауди оборудват механиците в сервизите си с камери

57
0

Ауди решиха да направят революционни нововъведения в сервизите си. Първоначално това ще се случи само в дилърските им центрове във Великобритания и поне в началото ще бъде само експеримент.

Става въпрос за следното – всеки механик ще бъде оборудван със система за двустранна комуникация, както и с камера, която ще трябва да снима работата му.

Така, когато клиентът отиде в стаята за изчакване в сервизния център, той ще може да следи директно какво точно прави механикът по автомобила му и съответно ще може да обсъжда случващото се с него по радио-системата.

„Сервизните центрове навсякъде са обвинявани в това че объркват клиентите с прекалено много технически факти. Затова предоставайки на нашите клиенти картина и възможността да разговарят с механика, който се занимава с колата им, ние искаме да им разкрием процеса колкото може повече. Искаме да се уверим, че всеки, който остави Аудито си при нас за сервизиране, ще знае точно какво се случва и какво може да очаква“, обясни директорът на Ауди Великобритания – Джереми Хикс.