Начало Автомобили Audi показва селекция от електрически, спортни и елегантни модели на Автосалон София

Audi показва селекция от електрически, спортни и елегантни модели на Автосалон София

3452
0

Audi показва селекция от електрически, спортни и елегантни модели по време на Автомобилен салон София 2022

Сред тях е лимузината A8. Тя може да бъде поръчана с 6- или 8-цилиндрови двигатели, има версия с plug-in хибридно задвижване. На щанда е спортно-елегантният топмодел S8, задвижван от V8 с 571 к.с. За търсещите още повече място на задните места се предлага и вариант с удължено междуосие.


Други интересни новости, които марката показва на изложението са дело на Audi Sport. Посетителите на салона могат да разгледат компактните RS 3 и RS Q3, задвижвани от бензинов петцилиндров турбо двигател.

Специално за изложението се предлагат преференциални лизингови условия от Порше Лизинг БГ за актуални модели на Audi.

  • Лихва 2.9% без такса обслужване.
  • Безплатна гражданска отговорност при сключване на застраховка Каско в Порше Застраховане.
  • Валидност от 03.06.2022 до 30.06.2022.
  • Ценово предимство за допълнително оборудване.
  • Акцията е валидна за цялата дилърска мрежа на Audi.

Audi има дългогодишно международно и локално партньорство със зимните спортове и в частност с българската федерация по ски. Посланици на марката у нас са родните звезди в тази област Радослав Янков и Алберт Попов

Те посетиха щанда на марката и раздаваха автографи върху лимитирана серия от картички създадена специално за любителите на марката и зимните спортове.

„И двамата са автентични почитатели на нашата марка“, сподели ръководителят на отдел „Маркетинг“ за марката у нас Преслава Владимирова. „Щастливи сме, че в натоварения им график за спортна подготовка отделиха време за автографи на щанда на. Звездите на зимните дисциплини са посланици на бранда и участват в много съвместни дейности.“

Audi е основен спонсор на българската ски федерация от повече от 13 години и в тази си роля съпътства цялата кариера на Алберт и Радослав.