Начало Автомобили Ауди ще представят няколко нови модела в Женева

Ауди ще представят няколко нови модела в Женева

76
0

Ауди ТТ RS най-накрая ще направи своя официален дебют на автошоуто в Женева през март. TT RS ще бъде най-мощната версия на спортното купе на Ауди и ще бъде доста по-различно от стандартния модел не само заради по-мощния двигател. Папараци вече успяха да заснемат модела по време на тестове. Както се предполага, той има доста по-спортна визия, по-широки колела и т.н. TT RS ще разполага с 2.5-литров мотор с турбокомпресор и ръчна шестстепенна трансмисия. Двигателят ще разполага с 340 к.с. и 450Нм въртящ момент. Това ще позволява на най-бързото ТТ да се ускорява от 0 до 100 км/ч за само 4.5 сек.

Друг модел, който ще дебютира на женевския автосалон, е А5/S5 кабрио. Моделът ще бъде показан за първи път пред широката публика и ще разполага с платнен покрив, който се отваря за 15 секунди и се прибира за 17.

И накрая, от Ауди ще покажат и allroad версия на А4. Колата ще бъде предлагана и като седан и като комби. Също както големия си събрат А6 allroad, той ще се отличава с двуцветна каросерия с пластмасови калници и предна и задна броня в офроуд стил.