Начало Автомобили Аудиосистемата Chevrolet MyLink спечели наградата SMARTBEST 2013

Аудиосистемата Chevrolet MyLink спечели наградата SMARTBEST 2013

36
0
Chevrolet MyLink

Журито на конкурса AUTOBEST, включващо водещи автомобилни журналисти от 15 държави от Централна и Източна Европа, обяви аудиосистемата Chevrolet MyLink с радиоприемник и възможност за връзка с глобалната мрежа за носител на наградата SMARTBEST 2013.

Според специалистите на независимата организация, системата е плод на “новаторска, опростена и изключително достъпна от потребителска гледна технология”. Наградата SMARTBEST бе учредена през миналата година.

Технологията в Chevrolet MyLink е в състояние да пренесе съдържанието на свързаните със системата смартфони на чувствителния на докосване цветен екран с висока разделителна способност на арматурното табло и да осигури лесен и безпрепятствен достъп до записите в телефонната книга, личните плейлисти, галериите със снимки и/или видеофайлове, както и другите съхранени в паметта на преносимото устройство медийни файлове и данни. Аудиосистемите MyLink предлагат също възможност за използване на множество специализирани програмни приложения като навигацията BringGo, системата за разпознаване на говор и гласови команди, както и за стрийминг възпроизвеждане на аудиофайлове.

Cъвместимите със системата външни устройства могат да бъдат свързани с нея безжично по стандарта Bluetooth или чрез USB кабел. Системата разполага и с отделен вход за включване на преносими музикални плейъри или смартфони, които не използват USB или Bluetooth връзка.

Благодарение на тази новаторска, лесна за употреба и изключително достъпна за потребителя технология, всички пътници в автомобила имат възможност да се насладят на своята любима музика и да се информират, слушайки предпочитаните от тях новини, докато водачът е в състояние леко и безопасно да провежда разговори със своите близки и приятели без да отвлича вниманието си от пътната обстановка, докато шофира – отбеляза Иля Селиктар, президент на журито на конкурса AUTOBEST. – Чрез интелигентната връзка с личния смартфон, системата Chevrolet MyLink успява да осигури в автомобила всички съвременни удобства и възможности за информация и развлечения от навигационните приложения до музиката на любимата ви радиостанция.

Технологията Chevrolet MyLink се предлага в няколко от моделните линии в гамата на марката Chevrolet, сред които и новия компактен SUV модел Trax.

В допълнение към спечелването на приза SMARTBEST, Chevrolet е и сред петте финалисти, които ще се съревновават за първото място в конкурса AUTOBEST 2014 с модела Trax. Победителят ще бъде обявен в средата на месец декември 2013 г.