Начало Автокаталог Автокаталог 2008

    Автокаталог 2008

    154
    0

    Продукцията на над 70 световни автомобилни компании, над 3000 конкретни ценови оферти на нашия пазар, над 3500 различни модела и модификации.
    Това е възможно най-накратко съдържанието на тазгодишния ни Автомобилен каталог, който след повече от 10 години на пазара, уверен съм, добре познавате.
    И ако трябва да вляза само за миг в детайли, ще отбележа още, че изданието ни е още по-голямо, по-пълно и, надявам се, по-добро в сравнение с всички, които сме направили в предишните години.
    Искам да благодаря за огромния труд, който свършиха авторите, редакторите и всеки един, който участваше в изработката на каталога ни за 2008 г., както и на официалните вносители на нови автомобили в нашата страна. Те отделиха от собственото си време, за да ви предоставят ценовите си листи и данни за на практика почти всички автомобили, които се продават в България.
    Надявам се, че отново ще ви бъдем полезни в избора на нов автомобил или просто ще ви е приятно да се разходите в света на автомобилите.

    Иван Тенчев

    Каталога може да намерите по масите за разпространение на печатни издания, както и във всички големи вериги бензиностанции или да купите онлайн сега!