Начало Автокаталог Автокаталог 2009

  Автокаталог 2009

  37
  0

  Уважаеми дами и господа,

  Обръщам се към вас с няколко встъпителни думи към годишния автомобилен каталог на Club S1, който вече повече от 10 години изготвяме, стараейки се да бъдем максимално точни и полезни. Радвам се, че трудът ни бе високо оценен през този период и Автомобилният каталог на нашата медия се превърна в най-тиражното издание от този тип в България.
  Въпреки започналата сериозна световна криза пазарът ни никога не е бил така богат, така разнообразен и многостранен, както е в момента.

  Поради тази причина предпочетохме да се поосвободим от някои екзотични единични бройки, американски масови продукти и т.н. и да се концентрираме върху голямото разнообразие от автомобили на нашия и европейските пазари.

  Моля предварително да бъдем извинени за отсъствието на някои двигатели или спецификации, но динамиката на пазара е такава, че дори в настоящия момент, в който пиша тези редове, вече излиза нещо ново на пазара, а друго става по-малко актуално.

  Опитали сме традиционно да насочим вниманието към по-важната и основна информация, а автомобилните вносители, на които за пореден път сърдечно благодаря за положения труд в изготвянето на таблиците с цените, да прецизират напълно детайлите.

  За да повишим още разнообразието и дори езика в този така популярен продукт, поканихме още автори и хора, чийто труд, надявам се, ще оцените.

  Иван Тенчев

  разгледай го