Начало Автокаталог Автокаталог 2011

  Автокаталог 2011

  75
  0

  Уважаеми дами и господа,
  На пазара е традиционния ни годишен Автомобилен каталог.
  Щастлив съм, защото независимо от всичко се опитахме отново го направим една идея малко по-добър, по-богат, по-ясен и ориентиращ всеки от вас – нашите читатели – в това какво ни заобикаля на пазара на автомобили, какво ново се е появило, какво старо се е изменило, какво ни очаква в най-близко бъдеще.
  Погледнахме този път и малко повече към по-екзотичните производители, като руската Marussia или датския Zenvo, защото самата им поява ни връща към предишни следкризисни периоди, в които са били създадени едни от най-интересните и хубави модели в автомобилостроенето. След месеците на дълбоко униние настъпи малко повече стабилност, а това все пак е обещаващо, както и появата на толкова много нови гами при повечето от световните производители.Разбира се, ако нещо със сигурност трябва да се открои, то това е представянето в това традиционно наше годишно издание на невиждан досега брой електроавтомобили, хибриди и специално разработени серии модели с ниска консумация на гориво и нива на изхвърляни в атмосферата вредни за природата и хората съединения. Почти няма световен производител без серия модели от подобен тип, описването на които бе не само важно, но и интересно.
  Благодаря отново на всички наши партньори за отделеното време и специалната информация за всички новости, цени, както и за подкрепа от всякакъв характер.
  Естествено, благодарен съм и на екипа ни, които за пореден път не пожали никакви усилия, за да направим този каталог, който надявам се няма да ви разочарова.

  Разгледайте каталога                                                                Купи онлайн

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   Иван Тенчев