Начало Автомобили Автомобилен салон E-mobility във Варна

Автомобилен салон E-mobility във Варна

126
0
Автомобилен салон във Варна E-mobility

Най-голямото събитие на автомобилната сцена в региона – Автосалон Варна E-mobility ще се проведе от 28 септември до 01 октомври в Двореца на културата и спорта. Гражданите и гостите на морската ни столица ще могат да се потопят се в света на електрическата мобилност. Те ще могат да разгледат и получат детайлна информация за най-новите модели електрически автомобили, както и множество други иновативни и класически модели, включително гориво-икономични, спортни и семейни модели.

АВТОМОБИЛНИ МАРКИ, ЗАЯВИЛИ УЧАСТИЕ В ИЗЛОЖЕНИЕТО
ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, DONGFENG, FERRARI, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, JAGUAR, JEEP, LAND ROVER, MASERATI, MAZDA, OPEL, PEUGEOT, SUBARU, SUZUKI, VOLVO, HYUNDAI и други.

Посетителите ще имат възможност за тест-драйв на над 25 от най-новите модели автомобили, което, което освен реално преживяване и е от решаващо значение за решение при избора на нов автомобил.

Един от посетителите има шанса да спечели невероятна награда –  чисто нов автомобил от Top Rent A Car за ползване цяла година. Колата е  с включено Застраховки Каско и ГО, винетка и гориво на стойност 1000 лв. от Shell България.

Изложението се провежда с подкрепата на: Shell България; УниКредит Лизинг; Дженерали Застраховане; Top Rent A Car, Гуми Diana и Goodyear и Хотел и Казино Черно Море.

Сайтът на изложението е e-mobilitybg.com

Билети  може да закупите онлайн с отстъпка 2 лв от
eventim.bgbilet.bg, и grabo.bg или на място на касите на Дворец на културата и спорта Варна.