Начало Автомобили Автомобили, скутери и велосипеди показва Peugeot на автоизложението

Автомобили, скутери и велосипеди показва Peugeot на автоизложението

105
0

Две премиери привличат вниманието на щанда на Peugeot на Автомобилен салон София 2013 – 2008 и 208 Gti.

Peugeot 2008 е компактен кросовър (4,16 м), насочен към младите хора. Той е оборудван с последно поколение двигатели: дизелови e-HDi и 3-цилиндрови бензинови, които се отличават с емисии на СО2 от 98 г/км. 2008 притежава всички качества, които клиентите ценят високо в 208 – спортен дизайн, нов тип управление, благодарение на малкия волан и бордното табло на нивото на очите, високо ниво на комфорт заедно с образцово поведение на пътя, качество на материалите и изпълнението.

Първото впечатление от новия 208 GТi пък е за спортен и елегантен автомобил с много силно присъствие. Върху радиаторната решетка е използван 3D мотив тип рали флаг, с хромирани елементи. Интериорът е в тон с външния стил. 208 GTi предлага удоволствие от управлението осигурени от шасито, ходовата част, увеличената твърдост на пружините, амортисьорите и стабилизиращата щанга.

На щанда на марката посетителите могат да видят още Peugeot 3008, който използва технологията HYbrid4 и е първият в света сериен автомобил „Full HYbrid” с дизелов двигател. По отношение на техническите показатели, 3008 HYbrid4 може да използва мощността на двата двигателя във фазите на ускоряване, за по-голяма непосредствена мощност.

Интересни обекти на изложението са скутерите и велосипеди с марката Peugeot.

E-Vivacity например е електрически скутер, който използва литиево-йонна батерия с кобалт, поставена под багажника, което освобождава цялото пространство в него за заключващото устройство и каската. V-Clic пък е най-продаваният у нас скутер на Peugeot. С 4-тактовия двигател на модела, може лесно да се превземе градския трафик и да се избегнат всички задръствания.

Гама 2013 велосипеди e организирана в 7 категории, като представители на марката на Автомобилен салон София 2013 са модели от категориите E-Bike, Urban и Mountain.

Само през юни по случай автоизложението Peugeot обявява специални условия за автомобили на склад, за които освен добра отстъпка, клиентите ще получат и подарък Автокаско за една година. Списък с автомобилите в промоция е достъпен на sale.peugeot.bg.

По време на изложението и до 6 август Peugeot предлага на клиентите си закупуването на скутер или велосипед от гама 2013 с 0% лихва. Промоцията е валидна в центровете на София Франс Ауто и важи за физически лица.