Начало Автомобили Автомобилно изложение Женева 2012 – ново начало за Mitsubishi Motors

Автомобилно изложение Женева 2012 – ново начало за Mitsubishi Motors

50
0
Mitsubishi

За първи път Mitsubishi Motors Corporation (MMC) реши да избере най-взискателния пазар, а именно европейския, като стартова площадка за представянето в глобален мащаб на един изцяло нов модел.

През месец март, на автомобилното изложение в Женева ще се състои премиерата на един стратегически и иновативен модел от най-висока класа, който по-късно ще се появи на пазара през 2012 година – един автомобил с достойнства, отразяващ плавната трансформация в дизайнерския подход, прилаган от Mitsubishi.

Следващо поколение

Тази премиера ще е началото на съвсем ново поколение продукти на Mitsubishi Motors, отговарящи на амбициите, изложени в бизнес плана “Jump 2013” на MMC за по-зелен и по-глобален Mitsubishi.

По аналогичен начин цялата тази нова фамилия от леки автомобили / кросоувъри / SUV ще премине през плавен процес на преориентиране на дизайнерския подход.

Технологични традиции

Това преориентиране на дизайнерския подход, което все още е в процес на формулиране, се предвижда да е базирано на концепция за отворен дизайн – достатъчно гъвкав, за да отговори на конкретните изисквания на различните автомобили, базирайки се и на традицията, олицетворявана от “трите диаманта” в емблемата на Mitsubishi.

Този изискан и същевременно агресивен облик, базиран на технологични разработки, може да се тълкува като израз на почти вековната технологична традиция на Mitsubishi, адаптирана към съвременните изисквания – тази традиция, която в последните години създаде i-MiEV, чистия дизелов двигател 4N1 и Green Plastics, а през следващата година ще въведе разработените от Mitsubishi технологии PHEV, базирани на опита и знанията, които доведоха до създаването на съвременния електромобил i-MiEV на MMC и много други авангардни технологични решения, които предстои да видим …