Начало Автомобили Aznom Chateau – дървеното Mini

Aznom Chateau – дървеното Mini

52
0

Италианската фирма, специализирана в работата по каросерии, Aznom наскоро използва провелото се Top Marques Monaco, за да представи своя нов хечбек Chateau, базиран на новия Mini Clubman S. Уникалното Mini ще се произвежда в ограничена серия от само 12 бройки, като ще запази елегантната дървена облицовка и държача на бутилки за вино от прототипа (който междувпрочем може да държи шест бутилки едновременно).

Интериорът на Aznom Chateau може да се изфука с качествена кожа Gaucho и Alcantara, докато в екстериора силно впечатление правят цветовете, като при тях доминира кафявото и златистото. Дървеният материал пък е бил ползван не само в интериора, ами и в екстериора.

Други екстри включват 18-инчови TSW Pace лети джанти, обути в гуми Yokohama S-Drive с размер 205/40. И за да не изглежда нещо недовършено, всичките 12 автомобила ще си имат своя табела с уникален номер. Това между другото не е първият път, в който виждаме едно Mini да бъде облечено в дърво. Все пак през март по време на автомобилното изложение в Женева Castagna представи своето дървено Mini, което хитро бе наречено Woody Wagon.