Начало Други Бензиностанции ЕКО пускат иновативното гориво AVIO Diesel

Бензиностанции ЕКО пускат иновативното гориво AVIO Diesel

44
0

Бензиностанции ЕКО представиха иновативното гориво AVIO Diesel – единственото в България с чистота на самолетно гориво. Това се постига чрез специалната двойна филтрираща технология, взаимствана от авиацията.  Тя се  състои от механичен филтър, който отстранява твърдите частици и абсорбиращ филтър, който редуцира водното съдържание на горивото.

– От стъпването ни на пазара преди 12 години, ние от ЕКО не спираме да работим едновременно в две посоки – за конкурентното развитие на пазара и за увеличаване на доверието на потребителите към сектора. От самото начало иновациите в продуктовото портфолио и обслужването на клиентите са наши  ключови приоритети. И с иновативният AVIO Diesel продължаваме да инвестираме в посока увеличаване на удовлетвореността на нашите клиенти –  коментира Георги Деянов – изпълнителен директор на  „ЕКО България“ ЕАД. 

Освен кристална чистота, AVIO Diesel съдържа добавки от най-ново поколение, разработени в сътрудничество с една от най-големите в света химически компании, които му осигуряват максимална ефективност, Това гарантира, че автомобил, зареден с новото гориво, ще има по-голямо ускорение, намаляване на шумовете и по-малко вибрации, както и нулева загуба на мощност на двигателя през цялото време на работа и в целия диапазон на оборотите му. Едновременно с това новият AVIO Diesel дава изключителни резултати при почистването на двигателя, което води и до намаляване на консумацията на гориво. Двигателят се възстановявя до нормалното му функциониране само с 2 зареждания на пълен резервоар с AVIO дизел, а с 5 – се отстраняват и вътрешните отлагания в инжекторите.

– Като човек с опит в авиобранша, за мен на първо място винаги е била безопасността на хората по време на път. А в основата на тази безопасност е това да познаваш добре машината си и правилно да се грижиш за нея. Иновативната технология на AVIO Diesel наистина носи неоспорими ползи за потребителите и осигурява възможно най-добрата грижа за двигателя. Това е грижа за вашата безопасност – допълни пилотът Марио Гаврилов, специален гост на събитието и посланик на AVIO Diesel.