Начало Автомобили Бултрако празнува четвърт век с четири премиери и тридневно Honda Motor Show

Бултрако празнува четвърт век с четири премиери и тридневно Honda Motor Show

227
0
Люис Хамилтън

„Бултрако“ АД отбелязва през 2017 г. четвърт век история. Точно преди 25 години на столичния бул. „Раковски“ врати отваря първият шоурум на Honda в страната ни. Днес компанията продължава да представлява марката и да предлага нейните висококачествени продукти чрез дилърствата си „Бултрако Моторс София – Юг“, „Бултрако Моторс, клон София – Изток“, „Бултрако Моторс – клон Пловдив“ и „Бултрако Моторс – клон Варна“. Част от това голямо семейство са и партньорите на компанията в Стара Загора – „Ай Ем Ай“. От Бултрако се похвалиха също така, че днес са единственото представителство на автомобилна японска марка в страната ни, което работи директно с производителя. От 1995 г. внася и мотоциклетите Honda. През годините компанията постоянно се разраства и днес „Бултрако“ АД е част от „Астреко Холдинг“, включващ и дилъството на Iveco – Astreco Trucks, оторизиран Bosch сервиз, център за годишни технически прегледи и др.

През годините Бултрако преодолява не една криза, придържайки се към мъдростта на основателя на марката, която представлява – Соичиро Хонда. Един от основните принципи в неговата философия е „Първо човека, после машината“. Ключов неин постулат е и този на трите радости – радостта на съзиданието, на която се наслаждават инженерите на Honda, насладата от това да се продава висококачествен продукт и третата е тази на човека, който изпитва задоволство от покупката на един отличен продукт. „Във всеки аспект от бизнеса си, трябва да намирате начин да осигурите радост за партньорите в начинанията си, защото, като подхождате именно така, ще доставите радост и на себе си“, гласи един от заветите на Соичиро Хонда.

По повод 25-ата си годишнина Бултрако организира тридневно изложение под надслов „25 години Бултрако, 25 години Honda в България“. Honda Motor Show отваря врати на 12 май (петък) в зала 5 на столичния Интер Експо Център, на бул. „Цариградско шосе“ 147. Входът е свободен, работното време в първите два дни ще е от 10,00 ч. до 20,00 ч, а в неделя изложението приключва в 16,00 ч.

Посетителите на шоуто ще могат да видят 12 автомобила и около 20 мотоциклета, както и аксесоари за тях и оригинални сувенири Honda. Специално за изложението гости от Honda Europe са Елън Ардийл, мениджър доставка резервни части и Енрике Нето, технически координатор дилърска мрежа на Honda в Европа.

Цели четири премиери са акцентите на изложението. За първи път в България са представени десетото поколение на Honda Civic във версии хечбек и седан, подготвеното специално за годишнината ексклузивно издание на CR-V – Anniversary Edition, както и мотоциклетът от серия „адвенчър“ – X-ADV750.

Бултрако ще зарадва посетителите с томбола с големи награди, възможност за тестови шофирания и детски кът, където малките ще получат първия си урок по безопасност на движение.