Начало Автомобили Български отбор с призово класиране в Audi Twin Cup 2021

Български отбор с призово класиране в Audi Twin Cup 2021

363
0

Първокласните познания в областта на технологиите, внедрени в актуалните модели на марката, отговарят на първокласното обслужване.

На международния финал на Audi Twin Cup 2021 през септември сервизни техници и експерти на Audi от цял свят демонстрираха своите умения. Отборът на България спечели трето място в оспорвана конкуренция

Хорст Ханшур, вицепрезидент на отдел „Развитие на търговията на дребно и клиентско обслужване, връчи купите онлайн.

В състава на българския отбор участваха 6 сервизни специалисти, разделени в две групи. Групата от представителите на сервиза на „Ауто Хит 2000“ Стара Загора Кремена Динева, Иван Писаров и Андреан Кичуков и групата от сервиза на „Порше София Запад“ Венцислав Марчовски, Александър Борисов и Марин Евлогиев формираха екипа на отбора Audi Squat Bulgaria.

20 отбора от представителства на Audi в цял свят взеха участие в състезанието. Тази година реномираният конкурс за първи път се проведе виртуално. Това допринесе за усложняването на задачите и очакванията за доказани умения на участниците. Екипите трябваше да демонстрират консултативни умения и технически опит в различни практически и теоретични тестове в рамките на два дни, както и да предоставят дистанционно решение на задачи седмици преди старта на състезанието.

Отборите демонстрираха знанията си за модели, които олицетворяват устойчивото бъдеще на марката, електрическото задвижване в моделната линия e-tron, както и практическа задача свързана с един от бестселърите – Audi A4

Задачите бяха фокусирани върху познаването на продукта, процесите, технологиите, сервизното обслужване, историята на марката, както и решаването на предварително „скрити“ в автомобила технически проблеми.

Изданието на Audi Twin Cup през 2021 г. бе 15-то поред. То бе спечелено от отбора на Швейцария, следван от Южна Корея и България. Българският отбор се бори заедно и спечели със съвместни усилия не само купата, но и шанса да квалифицира себе си в актуални практически и теоретични умения по актуални за марката теми.