Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Барикело: Отсъствието не е променило Маса

Барикело: Отсъствието не е променило Маса

58
0

Рубенс Барикело отрече спекулациите, че Фелипе Маса се е променил от неприятния инцидент на пистата Хунгароринг през юли.

Пилотът на Ферари даде няколко доста прями изказвания, подмятайки, че бъдещият му съотборник Фернандо Алонсо е знаел повече за скандала в Рено, както и че Дженсън Бътън може да пропилее шансовете си за титлата.

Не, не мисля, че се е променил“ – отговори Барикело на въпрос дали неговият приятел и сънародник се е променил. „Според мен той си е същият човек и всичките ми желания … бяха той да си остане същият.

Барикело смята, че характерът на изказванията на Маса е комбинация от отсъствието му и от прекаления интерес към тях. Ветеранът добавя, че състезателят на Ферари изглежда да е същият добър пилот, какъвто е бил преди инцидента в Унгария.

След като го видях със собствениците си очи и видях, че е същият, си пожелах да може и да кара по същия начин. След това той отиде на Фиорано и го направи“ – коментира Барикело по повод на теста на Маса с Ферари F2007.

Говорих с толкова много хора, включително и с него, и изглежда, че той е влязъл в колата и в третата обиколка вече е бил изключително бърз.“