Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Барикело: Розберг трябва да се махне от Мерцедес

Барикело: Розберг трябва да се махне от Мерцедес

73
0

Рубенс Барикело направи доста смели коментари по повод на силното представяне на Михаел Шумахер в първия тестов ден на Рикардо Тормо.

Бразилският ветеран е бил съотборник на седемкратния световен шампион, който, от своя страна, тази година ще кара за тима на Мерцедес GP редом с Нико Розберг. По този повод Барикело е бил запитан дали има някакъв съвет към Розберг, на което той е отговорил: „Да. Махай се оттам. Това е единственото нещо, което мога да му кажа.“

Не искам да се изказвам негативно… Но просто като знам някои неща и като виждам колко бърз бе Михаел днес, определено ще е трудно за Розберг. Желая му всичко най-хубаво, защото той е талантлив пилот, който може да бъде шампион“ – добавя състезателят на Уилямс.

Самият Розберг също отбеляза, че интересът на медиите веднага се е насочил към съотборника му: „Сутринта, при представянето на болида, 100 камери бяха насочени към Михаел и само една към мен… Но ще свикна към това и го разбирам. Освен това аз съм пилот. Не е важно колко камери са насочени към мен.