Начало Лайфстайл Екълстоун смята да се жени в много тесен кръг

Екълстоун смята да се жени в много тесен кръг

151
0
Бърни Екълстоун,Никол Шерцингер,Уил Смит

В последните 30 години Бърни Екълстоун буквално жонглира с милиони и милиарди, но в личния си живот той изглежда предпочита контролираните харчове. Това стана ясно още покрай отглеждането на двете му дъщери, които след развода на родителите им показват доста разгулен живот. Сега Бърни потвърждава това и за собствената си сватба. 81-годишният магнат смята да направи церемонията със своята възлюбена Фабиана в съвсем тесен кръг. Което е в пълен контраст със сватбата на неговата дъщеря Петра през миналата година.

Младата дама направи от този важен за живота си ден бляскаво събитие, на което присъстваха повече от 350 поканени гости. Между тях звезди като Ерик Клептън и The Black Eyed Peas. Всичко това в италиански ренесансов дворец от 15 век за „скромната“ сума от 15 млн. евро. В сравнение с нея програмата за сватбата на Екълстоун и Фабиана Флоси изглежда направо постно.

„Казах на Фабиана, че трябва да намерим место, където да запазим маса за осем човека“, обяснява плановете си Екълстоун пред Съндей Експрес. „Там ще можем в последствие да поставим подписите си под документите. Няма да влизам в църква или синегога. Кога ще стане това, не знам. Имам нужда от още време.“

Екълстоун продължава да критикува начина, по който дъщерите му пръскат парите, за които той е работил цял живот.

„Никога не са били възпитавани по този начин. Не знам на какво се дължи поведението им.“

Въпреки напредналата си възраст и поколението си (Бърни има три деца от два брака), Екълстоун смята да се радва отново на деца.

„С удоволствие ходех с децата в Орландо. Винаги съм харесвал тематичните паркове, в които можеш да хвърлиш поглед зад кулисите на известни филми. С удоволствие бих имал още деца, за да мога да отида с тях на там.“