Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бътън: Може би сбъркахме посоката, май трябва да направим крачка назад

Бътън: Може би сбъркахме посоката, май трябва да направим крачка назад

57
0
Бахрейн,Дженсън Бътън,Макларън

Дженсън Бътън остана на близо 1,4 сек зад най-доброто време на Нико Розберг и резонно не бе особено доволен от постигнатото в петъчния ден.

„Имах много интересен ден“, сподели пилотът на Макларън. „Опитах се да намеря оптималния баланс и за двата типа гуми. Колата ни обаче се държи коренно различно от първите три състезания. Може би отидохме прекалено далеч по отношение на настройките. Може би трябва да направим крачка назад. Ще трябва да свършим малко работа през нощта, за да може да сме в по-добра позиция утре. Изпълнен съм с надежда, че ще успеем да решим проблемите преди утрешния ден.

Времената ми през целия ден не изглеждаха впечатляващи. В една обиколка изглежда Мерцедес и Ред Бул са по-бързи от нас. При мен разликата спрямо върха е доста голяма, но не смятам, че в състезанието това ще е така.

Ако игнорираме времената, смята че не може да сме съвсем доволни от посоката, която сме избрали. Започнахме вече да обсъждаме, какво можем да променим и имаше няколко позитивни коментара, накъде трябва да поемем. За всички ще е много трудно. Всичко се върти около гумите.“