Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бътън се надява на добро представяне в състезанието

Бътън се надява на добро представяне в състезанието

33
0
Дженсън Бътън,Фернандо Алонсо

Дженсън Бътън не бе много радостен от третото си място в квалификацията, но остана в добро настроение.

„Поздравления за Люис“, бяха първите думи на Дженсън Бътън след края на квалификацията. „Днес той бе много бърз, както и през целия уикенд до този момент. Нямаше как да го предизвикам, защото при последния си опит ми се струва, че загубих време в последния завой. Включих без да искам на върха на завоя ограничителя на скоростта и това ми струваше време, но като цяло колата бе много добра.

Третата позиция не е мястото, от което исках да стартирам, но можем да направим добро състезание утре. Тук имаме две много дълги прави, особено обратната на старт-финалната. Така че вероятно ще има много екшън, особено в първата обиколка.

Колата ни е много добра през целия уикенд до тук. Отборът свърши прекрасна работа и съм много благодарен на момчетата, които прекараха голяма част от нощта в гаража, за да сменят шасито ми. Много ви благодаря!

Доста неща не са ясни за утрешния ден. Просто нямаме ясни представи за износването на гумите с пълен резервоар. Ще трябва да се концентрираме върху представянето им.

Има всички предпоставки за интересно състезание, щом в края на сезона се борим за пола и за победи в състезанията, значи сме свършили много добра работа. А също така явно имаме много добра база за 2012 г.“