Начало Автомобилни новини Bentley откри специализиран сервиз в София

Bentley откри специализиран сервиз в София

62
0
Bentley в София
Bentley в София

Сервизният център на Bentley Motors е разположен в търговския комплекс Порше София Запад

В София отвори врати оторизиран специализиран сервиз на Bentley Motors. Той е първият сервизен център на луксозната марка Bentley  в България. Разположен на булевард Европа в западната част на София, сервизът разполага с най-съвременно оборудване и съоръжения. Той предлага сервизни и ремонтни услуги, гарантиращи най-доброто и качествено обслужване на клиентите на Bentley в България.

„Новият сервиз е крайъгълен камък за нас в България, позволявайки на лоялните клиенти да се възползват напълно от опита на нашите техници и сервизен персонал. Очакваме с нетърпение да посрещнем тях и ентусиастите на марката в близко бъдеще“, коментира Марио Де Мартино, генерален мениджър на „Порше Интер Ауто България“.

„Този анонс идва във важен момент от историята на Bentley, следвайки вторите ни най-добри финансови данни през 2023 г. Новият сервиз в София е доказателство за непрекъснато разширяващия се профил на марката в Европа. Той се открива в ключов момент, когато сме на път да представим нашето четвърто поколение на Continental GT. Клиентите на първото, второто и третото поколение на Continental GT със сигурност ще оценят удобството и гъвкавостта, предоставени от новия сервиз и присъствие в България“, добави Балаш Руз, директор в Bentley Motors Европа.

Сервизният център се намира в търговско-изложбения комплекс Порше София Запад. Управлява се от „Порше Интер Ауто“, част от групата „Порше БГ“. Тя е оторизиран вносител на почти всички марки на концерна VW.

Сервизът с площ от 90 квадратни метра разполага с два подемника. Те са предназначени съответно за луксозния SUV модел Bentayga и грандтуръра Continental. Това ще позволи на над 300-те регистрирани собственици на автомобили от британската марка у нас да получат професионална и първокласна услуга по стандартите на елитната компания от Кру.