Начало Автомобили Бентли показаха повече подробности, свързани с производството на Мулсан

Бентли показаха повече подробности, свързани с производството на Мулсан

293
0

От Бентли разпространиха ново видео, което вдига малко завесата и ни показва повече подробности, свързани с производствения процес на новия Мулсан.

Само за да се създаде купето на новия модел са нужни повече от пет дни (общо 125 часа). Естествено това се дължи на факта, че то се изработва почти изцяло ръчно. Работниците на Бентли обаче са световноизвестни със своята прецизност.

„По време на тези ранни етапи, предхождащи производството, ние тестваме многократно процеса по сглобяването, за да постигнем абсолютната прецизност и качество, които искаме да предоставим на нашите клиенти.

Мулсан има красиво и много комплексно шаси, направено от интелигентна смесица от метали с особена якост, алуминий и композитни материали. По време на един производствен процес ние комбинираме традиционните умения, с които сме известни, с високотехнологични производствени технологии. Комбинираме тези два различни подхода, защото това е най-добрият възможен начин да създадем автомобил, на който ще се радват няколко поколения шофьори „, обяснява заместник-шефът на производствения отдел на Бентли – Гари Пикен.

Бентли Мулсан ще се появи на пазара по-късно тази година на цена във Великобритания от около 220 000 паунда.

Ето го и видеото, в което можем да видим как точно се създава моделът: