Начало Автомобили Бентли създадоха специална версия на Flying Spur за Китай

Бентли създадоха специална версия на Flying Spur за Китай

357
0

На тазгодишното автоизложение в Пекин, Бентли показаха специална версия на лимузината си Flying Spur, предназначен специално за китайския пазар.

Моделът Speed China ще се произвежда в Крю, с останалите модели на марката, но при него можем да видим някои детайли, предназначени само и единствено за китайския пазар.

Между тях са специална опция за окачването, предлагаща още повече комфорт за возещите се в автомобила, ревизирана изпускателна система, която е по-тиха от стандартната, специални „В“ емблеми на С-колоните, още специални табели, този път с надпис „Speed China“ и т.н.

За собствениците на колата, които се предполага, че ще се возят отзад, пък има специални кожени възглавници в тон с тапицерията и логото на Бентли, като освен това за контактния ключ на този вариант ще има специална кутийка, в която той да се съхранява.

Промени по W12 двигателя не са правени, но така или иначе постиженията на колата с него са предостатъчно добри – ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,8 секунди, а максималната скорост е 322 км/ч.