Начало Други БФАС награди шампионите за 2017 г.

БФАС награди шампионите за 2017 г.

157
0

БФАС награди днес призьорите в различните дисциплини и класове за този сезон на специална церемония, която се състоя в Бизнес център „Интерпред“, Зала София.

Всички класирали се на първите 3 места в дисциплините Рали, Планинско изкачване, Затворен маршрут, Раликрос, Автокрос, Рали-спринт, Крос-Кънтри рали, Гимхана, Драг, Дрифт, Ендуранс и за Хора с увреждания получиха своите купи. Бяха раздадени общо 256 трофея.

Призовете си получиха шампионът на рали Тихомир Стратиев с навигатор Добрин Борисов, първенецът на Затворен маршрут във висшата серия Макси Константин Маршавелов, първият на рали-спринт Динко Иванов, шампионът на планинско изкачване Юлиян Телийски.

Специални призове за своето участие на различни състезания в чужбина получиха Иван Влъчков за успехите си в Европейските серии GT4 с болида Sin Car R1, който е и шампион на писта у нас в серия Туринг, Пламен Кралев за подиумите си в Европейския шампионат за туристически автомобили, Екатерина Стратиева за участията си в европейските ралита и др.

Списък на призьорите за Годишно награждаване на БФАС