Начало Картинг БФК награди призьорите за 2021 година

БФК награди призьорите за 2021 година

345
0

Българската федерация по картинг БФК-НКС награди призьорите за изминалия сезон. Церемонията се състоя вчера в конферентната зала на Изложбен Комплекс “Рафаел Михайлов” във Велико Търново.

Своите купи, които бяха много оригинални, получиха шампионите в отделните класове Юлиян Серафимов, Кристиян Димитров, Люсиян Савов, Данислав Арсов, Слави Минков и Калоян Гьошев и техните подгласници. Доста от пилотите не присъстваха на церемонията поради различни причини.

По време на награждаването председателят Росен Даскалов изтъкна много от положителните неща за изминалата година. Сред тях бяха провеждането на всички 6 планирания състезания, телевизионното излъчване на всички тях благодарение на съвместната работа на Булсатком и Съркъл Медия, както и провеждането на един съвместен кръг с федерацията на Румъния на пистата в Букурещ.

Планът за догодина е общо 3 кръга от Националния шампионат да се проведат в северната ни съседка. Останалите 3 ще бъдат у нас в Кюстендил, Хасково и на новата писта във Враца.

По призив на Александър Спиров от Управителния съвет на БФК, с минута мълчание беше почетена паметта на починалите тази година Найден Петров, Янек Янев и Теодор Петров. Спиров заяви, че от следващия сезон няма да бъде част от УС на БФК.

Много снимки от събитието на фотографа Георги Павлов можете да видите долу: