Начало Автомобили БФС и Volkswagen официално обявиха партньорството си

БФС и Volkswagen официално обявиха партньорството си

365
0
БФС и Volkswagen официално обявиха партньорството си
БФС и Volkswagen официално обявиха партньорството си (Маркус Татцер, управител на Порше БГ и президентът на БФС Борислав Михайлов)

Днес бе обявено официалното партньорство между Българския футболен съюз и Volkswagen в лицето на Порше БГ ЕООД, ексклузивен вносител на Volkswagen за страната. Това стана на атрактивно събитие в Национална футболна база „Бояна“.

На фона на ID.3 и ID.4 Маркус Татцер, управител на Порше БГ и президентът на БФС Борислав Михайлов обявиха за ангажиментът на Volkswagen да подкрепя българския национален отбор по футбол.

Присъстваха ключови футболисти от селекцията на националния треньор Ясен Петров, които  показаха уменията си като участваха в специална игра с награди – мини копия на автомобили Volkswagen.

Президентът на БФС Борислав Михайлов
Президентът на БФС Борислав Михайлов

„Българският футболен съюз благодари за огромното доверие от страна на толкова сериозен и познат бранд, символ на качеството в производството на автомобили. Самият факт, че Volkswagen е партньор на УЕФА и основен спонсор на наскоро завършилото Европейско първенство, говори както за стойността на марката, така и за отношението й към футбола“, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

 

Управителят на Порше БГ Маркус Татцер представи амбициозната стратегия на бранда и новите модели. Стремежът е въглеродна неутралност, устойчиво развитие и социална отговорност, както и връзката на бранда с футбола.

Г-н Татцер пожела успех на Българския футболен съюз и на националния отбор на България в предстоящите квалификационни срещи на тима.