Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Билетите за Гран при на Русия влизат в продажба от 4 март

Билетите за Гран при на Русия влизат в продажба от 4 март

61
0
Русия,Сочи,Формула 1

Билетите за първата Гран при на Русия във Формула 1 ще влязат в продажба от 4 март 2014 г., съобщиха организаторите на надпреварата. Състезанието, което трябва да се проведе на чисто новата писта в Сочи, е предвидено за 12 октомври догодина.

Организаторите междувременно привлякоха Ричард Креган в екипа си. Досега той заемаше изпълнителна длъжност на трасето Яс Марина в Абу Даби и е бивш мениджър на тима на Тойота във Формула 1. Договорът е с консултантската му фирма Расгайра и е за три години.

Опитът на международните ни консултанти и разбирането им на спорта, както и желанието да организираме Гран при на Русия както трябва, гарантират успех на общата ни работа – коментира промоутърът Олег Забара. – Ще имаме не само надпревара от световна класа, но и използване на трасето през цялата година.

Креган ще продължи да работи с Яс Марина в ролята на съветник. Той сподели, че решението да работи с организаторите от Сочи е било трудно, но за него новите предизвикателства са незаменими.

Убеден съм, че Гран при на Русия в F1 ще стане едно от паметните събитие в календара и ще имаме възможност да изградим много успешен бизнес благодарение използването талантите на екипа в Сочи – допълни Креган.